Daily Mail: Ο Τζόκοβιτς τώρα θέλει να εμβολιαστεί λόγω... Ναδάλ, υποστηρίζει το περιβάλλον του

Ο βιογράφος του Νόβακ Τζόκοβιτς ισχυρίζεται ότι ο Σέρβος θα κάνει τώρα το εμβόλιο του κατά του κορωνοϊού, μετά τον θρίαμβο του Ράφαελ Ναδάλ στο Australian Open.

Ο Ναδάλ πλέον κατέχει τρόπαια 21 Γκραν Σλαμ, αφήνοντας πίσω του τον Νόλε με 20.

Ο Τζόκοβιτς αποβλήθηκε από την Αυστραλία νωρίτερα φέτος πριν ξεκινήσει το τουρνουά.

Έφτασε στη χώρα εν μέσω σάλου, αφού αποκάλυψε ότι είχε ιατρική εξαίρεση για να αγωνιστεί χωρίς να έχει εμβολιαστεί- κάτι που αργότερα αποδείχθηκε ότι οφείλεται στους ισχυρισμούς του ότι προσβλήθηκε από τον ιό στα τέλη του περασμένου έτους.

Ήταν σε αναγκαστική καραντίνα σε ξενοδοχείο όταν η συνοριακή δύναμη της Αυστραλίας ακύρωσε τη βίζα του και πήγε στο δικαστήριο προσπαθώντας να ανατρέψει την απόφασή τους.

Όμως τώρα φαίνεται ότι η νίκη του Ναδάλ, σε συνδυασμό με άλλα τουρνουά που επιβάλλουν αυστηρότερους κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό, θα μπορούσαν να του έχουν αλλάξει γνώμη.

Ο βιογράφος του Daniel Muksch εμφανίστηκε στο αυστριακό τηλεοπτικό κανάλι ServusTV και είπε: «Από ότι ακούγεται από το περιβάλλον του, νομίζω ότι εμβολιάζεται. Ίσως ο τελικός στη Μελβούρνη να συνέβαλε σε αυτό. Το 21ο του Ράφαελ Ναδάλ τον επηρέασε, δεν υπάρχει αμφιβολία ».

Πηγή: Daily mail