CNN: Ο Τραμπ έδειξε την απόρρητη επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν στον δημοσιογράφο της Washington Post

Ο δημοσιογράφος της Washington Post, αποκαλύπτει στο ηχητικό του βιβλίο πως ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να μοιραστεί μαζί του σε μια από τις συνεντεύξεις τις επιστολές που του είχε στείλει ο Βορεοκορεάτης ηγέτης

Στην αποκάλυψη πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ του έδειξε την απόρρητη επιστολή του Βορεοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε ο δημοσιογράφος της Washington Post, Μπομπ Γούντγουορντ, στο νέο του ηχητικό βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει 20 συνεντεύξεις με τον Τραμπ που ξεκινούν από το Μάρτιο του 2016 όταν ήταν ακόμα υποψήφιος και συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν από το 2019 έως και το 2020.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του CNN, ο Γούντγουορντ επισημαίνει ότι οι συνεντεύξεις αυτές προσφέρουν ακατέργαστες γνώσεις για την κοσμοθεωρία του πρώην προέδρου. Πρόκειται για ηχογραφήσεις του Τραμπ που μιλά για γεγονότα κατά την διάρκεια της προεδρίας του όπως το όλο σκεπτικό του για τη συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τη σχέση του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τις λεπτομερείς απόψεις του Τραμπ για το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ.

Ανάμεσα σε αυτές τις συνεντεύξεις, ο δημοσιογράφος της Washington Post, αποκαλύπτει επίσης πως ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να μοιραστεί μαζί του τις επιστολές που του είχε στείλει ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Πρόκειται για επιστολές που βοήθησαν στην πυροδότηση της έρευνας του Υπουργείου Δικαιοσύνης για απόρρητα έγγραφα που ο Τραμπ πήγε στο Μαρ-α-Λάγκο.

«Και μην πεις ότι σου τα έδωσα, εντάξει;» είπε ο Τραμπ στον Γούντγουορντ.

Ο Γούντγουορντ ανέφερε στην εισαγωγή του βιβλίου του ότι δημοσιεύει τις ηχογραφήσεις εν μέρει επειδή «το να ακούς τον Τραμπ να μιλάει είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από το να διαβάζεις τις μεταγραφές ή να ακούς αποσπάσματα συνεντεύξεων στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο».

Πηγή: skai.gr