Χάος σε εκπομπή του BBC: Έξαλλος πολίτης πλησίασε την έγκυο ρεπόρτερ και άρχισε να βρίζει το κανάλι (βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι από το στούντιο διαβεβαίωσαν τους τηλεθεατές ότι η έγκυος ρεπόρτερ είναι ασφαλής καθώς ήταν μαζί με το συνεργείο στο σημείο  

Χάος επικράτησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» του BBC όταν ένας εξαγριωμένος πολίτης «μπήκε» στο πλάνο την ώρα που η έγκυος ρεπόρτερ Nina Warhurst έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ της για τον πληθωρισμό στα τρόφιμα, έξω από μια καντίνα με παγωτά. 

Ο άνδρας έβριζε το βρετανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, χαρακτηρίζοντας το BBC ως «αντι-βρετανική» εταιρεία ενώ ζητούσε να «μειωθεί το τέλος άδειας» ζωντανά στον αέρα. 

Ο θυμωμένος διαδηλωτής πλησίασε την οικονομική ρεπόρτερ φωνάζοντας «Αντιβρετανικό BBC. Μειώστε το τέλος τηλεοπτικής άδειας. Γιατί το αντιβρετανικό BBC δεν κάνει ποτέ τίποτα... για τον λαό αυτής της χώρας;».

Η έγκυος δημοσιογράφος ταράχτηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια παρέμεινε ήρεμη και συγκεντρωμένη και απομακρύνθηκε από αυτόν, λέγοντας στους τηλεθεατές «μας συγχωρείτε για ένα δευτερόλεπτο… εντάξει, θα επιστρέψουμε τώρα στη συνάδελφο, Ελεν Ντέιβις».

Οι δημοσιογράφοι από το στούντιο, διαβεβαίωσαν τους τηλεθεατές ότι η έγκυος ρεπόρτερ είναι ασφαλής καθώς ήταν μαζί με το συνεργείο στο σημείο. 
 

Πηγή: skai.gr