Αντονί Λε Ταλέκ: Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώην παίκτη του Ατρόμητου για την επίθεση στην παιδική χαρά στη Γαλλία

Ο δράστης επιτέθηκε, μεταξύ άλλων, σε μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά προτού συλληφθεί από την αστυνομία

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Αντονί Λε Ταλέκ, βρέθηκε κοντά στην παιδική χαρά στην γαλλική πόλη Ανεσί όπου σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (8/6) επίθεση με μαχαίρι από αιτών άσυλο που δηλώνει Σύρος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι μεταξύ των οποίων τέσσερα μικρά παιδιά προτού συλληφθεί από την αστυνομία. 

Ο άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά περίπου τριών ετών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά στο μεγάλο πάρκο που γειτνιάζει με τη λίμνη του Ανεσί στην ανατολική Γαλλία. Δύο από τα παιδιά και ένας ενήλικας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Λε Ταλέκ μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω «ιστοριών» που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

antony le tallec

Ανέφερε σε  ότι έκανε τζόκινγκ στην όχθη της λίμνης όταν είδε δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν προς την άλλη κατεύθυνση.

Ξαφνικά μια γυναίκα του φώναξε: «Τρέξε, τρέξε, κάποιος μαχαιρώνει όλους κατά μήκος της λίμνης, έχει μαχαιρώσει παιδιά, τρέξε, τρέξε».

Στη συνέχεια, ο Λε Ταλέκ απομακρύνθηκε από το δρόμο του υπόπτου που τον κυνηγούσε η αστυνομία και έτρεχε προς το μέρος του.

«Αρχικά τα έχασα, αλλά συνέχισα να προχωράω. Ξαφνικά βλέπω τον τύπο να έρχεται προς το μέρος μου. Είναι στο γρασίδι και βλέπω τους αστυνομικούς 5 ή 10 μέτρα πίσω του. Δεν μπορούν να τον πιάσουν. Έρχεται προς το μέρος μου, οπότε κάνω λίγο στην άκρη και βλέπω ότι κατευθύνεται προς τους ηλικιωμένους. Και τότε επιτίθεται στον παππού. Τον μαχαίρωσε μια φορά και οι αστυνομικοί πίσω του δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν. Τους λέω: “Πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον, τους μαχαιρώνει όλους!”. Εκείνος επιτέθηκε μία-δύο φορές και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν. Πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, όμως είχε μαχαιρώσει τον ηλικιωμένο. Συνέχισα να τρέχω και έβλεπα στο βάθος παιδιά να είναι στο έδαφος. Είναι φρικτό»

antony le tallec

Με πληροφορίες από lbc.co.uk και Mirror

Πηγή: skai.gr