Αν Χες: Η τραγική ιστορία της οικογένειάς της -Ο πατέρας της τη βίαζε όταν ήταν μικρή

Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε η διάσημη ηθοποιός το 2001 για τον εφιάλτη που έζησε τα χέρια του πατέρα της.

Στις 12 Αυγούστου έφυγε η Αν Χες από τη ζωή, αφότου την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, στο οποίο η ηθοποιός φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικων με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη.

Η διάσημη ηθοποιός, ταλαντούχα έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της ήταν ανοιχτά μπαισέξουαλ και έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη σχέση της με την Ellen Degeneres.

Έχοντας βασανιστεί από ψυχικές ασθένειες για πάνω από 30 χρόνια, η ηθοποιός, αποφάσισε το 2001 να μιλήσει ανοιχτά για την παιδική της ηλικία και τον εφιάλτη που έζησε τα χέρια του πατέρα της.

«Δεν είμαι τρελή, αλλά έχω ζήσει μία τρελή ζωή» είναι τα λόγια με τα οποία είχε ξεκινήσει τη σοκαριστική της εξομολόγηση. «Είχα έναν άλλον εαυτό που τον έλεγαν Σελέστια. Προσπαθούσα να ξεφύγω από όσα ζούσα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό που συνέβαινε. Ο πατέρα μου με βίαζε επανειλημμένα. Έχωνε το π* του στο στόμα μου και μετά έκανε σεξ μαζί μου. Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Μετά βίας θυμάμαι πότε. Τόσο μικρή ήμουν».

Reddit

«Είναι πάντα δύσκολο για ένα παιδί να καταγγείλει βιασμό. Είναι όλοι τόσο δύσπιστοι και ζητάνε αποδείξεις. Προφανώς δεν έχεις αποδείξεις. “Και πώς είσαι τόσο σίγουρη;” με είχαν ρωτήσει. Από τα πιο επίπονα πράγματα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου. Ο πατέρας μου με κόλλησε πολλά αφροδίσια νοσήματα ανάμεσα σε αυτά και έρπη των γεννητικών οργάνων. Τελικά, πέθανε από AIDS και κάπως έτσι μάθαμε ότι σε όλη του τη ζωή ήταν γκέι! Όταν έμαθα για πρώτη φορά την αιτία θανάτου του, φοβήθηκα πολύ. Πίστεψα ότι με είχε κολλήσει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Την χρονιά που πέθανε ο πατέρας της, ο αδερφός της σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο. Η ίδια είχε πει ότι πιστεύει ότι ο αδερφός της ήθελε να αυτοκτονήσει. Αργότερα, το 2005, έχασε και την αδερφή της από καρκίνο.

«Πάντα προσπαθούσα να κερδίσω την αγάπη των γονιών μου. Ο πατέρας μου αγαπούσε τους σταρ του κινηματογράφου, οπότε ασχολήθηκα με την υποκριτική, και η μητέρα μου τον Χριστό. Αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνω ο Χριστός. Παράλληλα έπινα, έπαιρνα ναρκωτικά και έκανα σεξ με όποιον έβρισκα προκειμένου να ξεφύγω από όλα αυτά. Κάπως έτσι ερωτεύτηκα και τον Στιβ Μάρτιν ο οποίος ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός μου. Δεν με ένοιαζε, έψαχνα για μία πατρική φιγούρα», είπε για τη σχέση της με τον διάσημο κωμικό.

Μετά, στη ζωή της μπήκε η Ellen Degeneres την οποία χαρακτήρισε ως την πιο ελκυστική και λαμπερή γυναίκα που έχει δει ποτέ στη ζωή της, με την οποία διατήρησε 3 χρόνια σχέση.

Πηγή: Daily Mail