Κλείσιμο

Αν Χες: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου της – «Ελπίζω να απελευθερώθηκε από τους πόνους»

Την Παρασκευή, ελήφθη η απόφαση να αποσυνδεθεί η 50χρονη ηθοποιός από τα μηχανήματα υποστήριξης, μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που την τραυμάτισε σοβαρά.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε την μητέρα του, Αν Χες, ο πρωτότοκος γιος της Χόμερ Λαφούν, λίγες ώρες μετά το θάνατό της.

«Ο αδελφός μου Άτλας κι εγώ χάσαμε τη μητέρα μας. Μετά από έξι μέρες σχεδόν απίστευτων συναισθηματικών εναλλαγών, μου έμεινε μια βαθειά, ανείπωτη θλίψη. Ελπίζω η μητέρα μου να απελευθερώθηκε από τους πόνους και να άρχισε να εξερευνά την αιώνια ελευθερία της, όπως θέλω να φαντάζομαι», ήταν το μήνυμα του 20χρονου.

Την Παρασκευή, ελήφθη η απόφαση να αποσυνδεθεί η 50χρονη ηθοποιός από τα μηχανήματα υποστήριξης, μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που την τραυμάτισε σοβαρά. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τους οικείους της ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Το δυστύχημα συνέβη την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Η Χες είχε γίνει γνωστή για την συμμετοχή της στο «Έξι Μέρες και Επτά Νύχτες» το 1998 και το «Donnie Brasco» το 1997.
Υπήρξε σύντροφος της Έλεν Ντε Τζενέρις.

«Σήμερα είναι μια στενάχωρη ημέρα», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η γνωστή παρουσιάστρια και έστειλε την αγάπη της στην οικογένεια της πρώην συντρόφου της.

Ινστα στορυ Έλεν ΝτεΤζένερες

Πηγή: skai.gr