Ali Sabanci: Καλά τα νέα για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία μετά το ατύχημα στη Λέρο

Μετά το ατύχημα ο ο Sabanci νοσηλεύται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ξύπνησε σήμερα.

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Ali Sabanci, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι «ξύπνησε» σήμερα.

Ο Ali Sabanci και η σύζυγός του είχαν στις 24 Αυγούστου ατύχημα με το σκάφος τους στη Λέρο, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο το βοηθητικό σκάφος του γιοτ τους.

Μετά το ατύχημα  ο Sabanci νοσηλεύται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ξύπνησε σήμερα.

Σύμφωνα με την είδηση του Bosses World, ο Ali Sabancı, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε μετά το ατύχημα και τον έβαλαν σε ύπνο έπειτα από σειρά επεμβάσεων, ξύπνησε σήμερα.

Ο Αλί Σαμπαντζί υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις την Παρασκευή και ανέκτησε τις αισθήσεις του πέντε ημέρες μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος μεγιστάνας είδε την οικογένεια του ενώ τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να βγει από την εντατική.

Πηγή: skai.gr