Ακσενέρ σε Ερντογάν-Μπαχτσελί:«Κι αν με απειλήσουν ή με δολοφονήσουν, θα συνεχίσω τον αγώνα εναντίον σας»

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Τουρκία, με την πρόεδρο του Καλού Κόμματος να ξεσπά κατά του Ερντογάν και του Μπαχτσελί, έπειτα από υπονοούμενα της κυβέρνησης για την προσωπική της ζωή.

Τα χτυπήματα στη Μεράλ Ακσενέρ ήταν πολύ σκληρά, διότι από προχτές άρχισαν να κυκλοφορούν από «τρολ» της κυβέρνησης να την κατηγορούν για την προσωπική της ζωή και να αφήνουν υπονοούμενα πως είναι «ελαφρών ηθών».

Η ίδια απασφάλισε πλήρως τόσο κατά του Ντεβλέτ Μπαχτσελί όσο και κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στην ομιλία της φέρεται να είπε: «Και συ πρόεδρε Ερντογάν έχεις γυναίκα, έχεις κόρη και αφήνεις τέτοια υπονοούμενα εναντίον μου.»

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να λέει πως θα τους κυνηγήσει και μετά θάνατον. 

«Κι αν πεθάνω, ή κι αν με δολοφονήσουν, κι αν με απειλήσουν, κι αν μείνω ολομόναχη θα συνεχίσω τον αγώνα μου . Αν δεν το κάνω θα είμαι ανέντιμη, άτιμη. Αυτός εδώ είναι ο λόγος , ο όρκος μιας Μουσουλμάνας Τουρκάλας γυναίκας. Θεέ μου ορκίζομαι αν σταματήσω τον αγώνα μου εναντίον τους θα είμαι ανέντιμη. Τώρα θα δούμε ποιος είναι o τολμηρός,  ο λαός, ή αυτός που κυβερνάει.»

Πηγή: skai.gr