Κλείσιμο

Αδιανόητος 50 Cent: Είχε νεύρα, πέταξε το μικρόφωνο και χτύπησε άνθρωπο στο κοινό του- Δείτε βίντεο

Όπως αποτυπώνεται στο στιγμιότυπο, στον σταρ δόθηκε μικρόφωνο που δεν λειτουργούσε κι έτσι, φανερά εκνευρισμένος το έριξε στο πλάι της σκηνής.

Αντιμέτωπος με μηνύσεις είναι ο ευέξαπτος 50 Cent αφότου πέταξε ένα μικρόφωνο στο πλήθος δύο φορές κατά τη διάρκεια συναυλίας που έκανε στο πλαίσιο της περιοδείας του Final Tour στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, αφού κατάφερε να χτυπήσει στο κεφάλι, άνθρωπο στο κοινό του.

Ο 48χρονος παραγωγός της εμβληματικής επιτυχίας των 00s, In Da Club, ο οποίος πρόσφατα ανέβαλε τη συναυλία του στην Αριζόνα λόγω καύσωνα, πέταξε ένα μικρόφωνο με δύναμη εκτός σκηνής επειδή δεν λειτουργούσε με το... μένος του να γίνεται viral σε βίντεο στο TikTok.

Όπως αποτυπώνεται στο στιγμιότυπο, στον σταρ δόθηκε μικρόφωνο που δεν λειτουργούσε κι έτσι, φανερά εκνευρισμένος το έριξε στο πλάι της σκηνής.

Αργότερα του δόθηκε ένα άλλο μικρόφωνο που ήταν επίσης προβληματικό, γεγονός που μάλλον έγινε "η σταγόνα που ξεχείλισε" το ποτήρι ώστε να το εκτοξεύσει χτυπώντας άθελα του προφανώς μια γυναίκα ανάμεσα στους θαυμαστές του, η οποία και ενημέρωσε εν συνεχεία τις αρχές.

Ο λογαριασμός στο Instagram, The Neighborhood Talk, ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από το μέτωπο της γυναίκας όπου αποτυπώνεται μια μεγάλη πληγή και αναφέρει ότι το θύμα ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός του Power 106, Bryhana Monegain.

Πηγή: DAILY MAIL
TAGS: 50 Cent