Κλείσιμο

Σήμερα Τετάρτη τοπικές βροχές στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα , στις Κυκλάδες , την Κρήτη , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί -Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ , στα Δυτικά και Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 19 βαθμούς  , και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 21 βαθμούς.

Την Πέμπτη Παροδικά αυξημένη  συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες,  κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Κεντρικά και Νότια.

Την Παρασκευή Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο ,  και το Σάββατο στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία έως 21 με 23 βαθμούς. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, και στα Δυτικά  5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr