Σήμερα Τρίτη τοπικές βροχές στα Δυτικά. Οι βροχές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες κυρίως στα Δυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Στη Δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πιθανόν καταιγίδες . Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 19 βαθμούς  , και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 21 βαθμούς.

Την Τετάρτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα , στις Κυκλάδες , την Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Άνεμοι Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ , στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη Παροδικά αυξημένη  συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, και στα Ανατολικά 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.  
 

Πηγή: skai.gr