Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη λίγες βροχές στα Δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Στο Ιόνιο και την Ήπειρο παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου ίσως εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 22 βαθμούς , και στα Δωδεκάνησα έως 23 βαθμούς. 

Την Τρίτη στα Δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη  μεταβολή .

Την Τετάρτη αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στη Νότια και Ανατολική νησιωτική χώρα , θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Άνεμοι Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ , στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη Παροδικά αυξημένη  συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.   Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.  
 

Πηγή: skai.gr