Σήμερα Πέμπτη απογευματινή αστάθεια κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά. Άστατος ο καιρός και το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το  μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , που το βράδυ θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 5. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 24 με 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , που το μεσημέρι και το απόγευμα στα  Ηπειρωτικά και την Κρήτη , θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο , άστατος  καιρός με τις περισσότερες βροχές να εκδηλώνονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά , και την Κρήτη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Κυριακή στα ανατολικά και νότια , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Δυτικά.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , με πιθανότητα για μεσημεριανές μπόρες στα Βόρεια του νομού.   Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4   μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , κυρίως στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 2με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr