Απογευματινή αστάθεια στα Ηπειρωτικά. Άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη , Αρχικά τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα , και το μεσημέρι – απόγευμα μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ, και στο  Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6  μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 25 με 26 , στη Θεσσαλία έως 27 βαθμούς , και στα Νησιά έως 22 με 23 βαθμούς.

Τετάρτη ,  Πέμπτη και Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη  συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι  4 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά 6 , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr