Απογευματινή αστάθεια στα Ηπειρωτικά. Άνοδος της θερμοκρασίας. Άστατος ο καιρός και το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός , εκτός από τα Δωδεκάνησα , όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , που το βράδυ θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 27 βαθμούς , και στα Νησιά έως 23 βαθμούς.

Πέμπτη και Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και μικρή πτώση την Παρασκευή.

Τέλος το Σαββατοκύριακο κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος με τοπικές μπόρες το  μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν ασθενείς  2 με 3  μποφόρ , και στα Ανατολικά βόρειοι μέχρι 4. Η θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 2με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr