Παρασκευή και Σάββατο δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές- Μεταβολή του καιρού από την Κυριακή και κυρίως τη νέα εβδομάδα με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, και πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Σήμερα Παρασκευή Αραιή συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 20 βαθμούς , και στα Ανατολικά Ηπειρωτικά τοπικά έως 22 βαθμούς. 

Το Σάββατο λίγες βροχές θα  σημειωθούν στα Δυτικά – Βορειοδυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Κυριακή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , τα Κεντρικά ,  τα Βόρεια , το Βόρειο - Βορειοανατολικό Αιγαίο.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια.

Τέλος Δευτέρα και Τρίτη  Άστατος καιρός ,  με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα ,  στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ενίσχυση των ανέμων , και πτώση της θερμοκρασίας.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Ηλιοφάνεια , με αραιή συννεφιά κατά διαστήματα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή.   Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr