Κλείσιμο

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές - Μεταβολή του καιρού από την Κυριακή και κυρίως τη νέα εβδομάδα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 19 βαθμούς , και στα Ανατολικά Ηπειρωτικά τοπικά έως 20 βαθμούς. 

Την Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι  θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά – Βορειοδυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τέλος την Κυριακή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά , τα Βόρεια , το Ανατολικό Αιγαίο, και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.   Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr