Κλείσιμο

Βελτίωση του καιρού σήμερα Τετάρτη. Από αύριο Πέμπτη επανέρχεται η Άνοιξη , με άνοδο της θερμοκρασίας.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Στο Αιγαίο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ,  θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ ,  στο Αιγαίο 6 με 8 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 9 , με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 15 με 17 βαθμούς.   

Την Πέμπτη και την Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι  4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Τέλος το Σάββατο λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 6  και στα Ανατολικά 7 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.    Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  5 με 7 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr