Επιδείνωση του καιρού αύριο Παρασκευή με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες . Ενισχυμένοι Βοριάδες το Σ/Κ και πτώση της θερμοκρασίας .

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη λίγη συννεφιά θα έχουμε στη χώρα μας παροδικά αυξημένη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα Δυτικά και Βόρεια Από αργά το απόγευμα – βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βροχές στα Βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 4 με 6  μποφόρ , και στο Αιγαίο Β  4 με 6 μποφόρ , στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 26 βαθμούς  Την Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ - Κ και Ν και θα  είναι τοπικά ισχυρές  Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και οι Νότιοι στο Ιόνιο θα έχουν ένταση 4 με 6  μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση . Τέλος το Σάββατο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και θα εξασθενήσουν  και την Κυριακή βελτιωμένος καιρός με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα , όπου εκεί θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες  Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή .  

Αττική                                                                                                                                            
Καιρός : Λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα αυξηθεί .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 4  μποφόρ και στα Ανατολικά 5  Η Θερμοκρασία : έως 25 βαθμούς 

Θεσ/νίκη     
Καιρός :  Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και το βράδυ θα βρέξει , τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  2 με 4  μποφόρ , και η θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr