Κιόνι: Ένα υπέροχο χωριό σαν πίνακας ζωγραφικής - Δείτε video

Ο ιδανικός προορισμός για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη

Βρισκόμαστε στην Ιθάκη, στην πατρίδα του πολυμήχανου Οδυσσέα, που αδιαμφισβήτητα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές «σύγχρονες» ιστορίες σε όλους ανεξαιρέτως τους επισκέπτες της, αλλά και υπέροχες εικόνες απαΑπό τα πιο όμορφα σημεία του νησιού είναι το παραδοσιακό επτανησιακό χωριό Κιόνι με το υπέροχο γραφικό του λιμανάκι, το οποίο αποτελεί ιδανικό αραξοβόλι για δεκάδες κότερα και σκάφη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πρώτοι το ανακάλυψαν οι Ιταλοί και οι Άγγλοι και μετά οι Έλληνες τουρίστες, όμως πιστέψτε με, ποτέ δεν είναι αργά.ράμιλλης ομορφιάς σε κάθε σημείο της.

Εδώ ο χρόνος σταματάει στο παρελθόν, τότε που όλα ήταν ανέμελα και ξέγνοιαστα, ενώ οι ρυθμοί βαδίζουν στους δικούς τους ήρεμους τόνους μιας άλλης εποχής.

Από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού είναι το παραδοσιακό επτανησιακό χωριό Κιόνι με το υπέροχο γραφικό του λιμανάκι, το οποίο αποτελεί ιδανικό αραξοβόλι για δεκάδες κότερα και σκάφη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πρώτοι το ανακάλυψαν οι Ιταλοί και οι Άγγλοι και μετά οι Έλληνες τουρίστες, όμως πιστέψτε με, ποτέ δεν είναι αργά.

Το χωριό Κιόνι στην Ιθάκη

  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

Πηγή: travel-inspiration