Το πρώτο μισό της φετινής Stoiximan Super League, ολοκληρώθηκε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (8/12) με τον Παναιτωλικό να φεύγει με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα του Πανσερραϊκού.
Αποτελέσματα Stoiximan Super League - 13η Αγωνιστική#slgr #StoiximanSuperLeague #MD13 #Stoiximan #football pic.twitter.com/aOi2BxN1bd
— Super League Greece (@Super_League_GR) December 8, 2025
Στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είχαμε ντέρμπι, ευρείες νίκες και... γκέλες, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πρωταθλητής χειμώνα, αφού έκανε τη δουλειά του κόντρα στον ΟΦΗ επικρατώντας 3-0, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου, έκλεισε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου Βόλος και Κηφισιά έμειναν στο 1-1.
Την Κυριακή στην Τρίπολη, Asteras AKTOR και Λεβαδειακός έμειναν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ (1-1), ενώ στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός πέταξε στο 95' δυο ακόμη βαθμούς μένοντας στο 2-2 με την AEΛ Novibet.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας 3-1 του Άρη, ενώ η ΑΕΚ πανηγύρισε την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα διαλύοντας 4-1 τον Ατρόμητο.
Βαθμολογία Stoiximan Super League - 13η Αγωνιστική#slgr #StoiximanSuperLeague #MD13 #Stoiximan #football pic.twitter.com/fWfq3qVyfL
— Super League Greece (@Super_League_GR) December 8, 2025
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.