Κλείσιμο

Σάντος: «Κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών ο Κριστιάνο - Δύσκολη η απόφαση να τον αφήσω στον πάγκο»

Την εκτίμηση που τρέφει στον Κριστιάνο Ρονάλντο -παρά το γεγονός ότι τον είχε αφήσει εκτός ενδεκάδας σε αγώνες του Μουντιάλ- θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Φερνάντο Σάντος

Για την περιβόητη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε εκ νέου να μιλήσει ο Φερνάντο Σάντος.

Στο περιθώριο των υποχρεώσεων του με την Μπεσίκτας και στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε για το γεγονός ότι είχε αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Πορτογάλο σταρ σε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Έχω μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω πως ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε από τον πάγκο σε δύο παιχνίδια στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά πρέπει να πω πως έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα.

Όπως θα θυμάστε πανηγύρισε πολλά γκολ στη νίκη με 6-1 επί της Ελβετίας και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση τακτικής, ακόμα και για μένα, αλλά σκόπευα να τον επαναφέρω στην ενδεκάδα αν προκρινόμασταν στα προημιτελικά.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον πέρα από το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάλι. Παίζει και σκοράρει πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, όμως προσωπικά είμαι επικεντρωμένος στην Μπεσίκτας όπου θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Πηγή: sport-fm.gr