ΠΑΟΚ-Περιστέρι bwin: Για την ισοφάριση οι «ασπρόμαυροι», για το break οι φιλοξενούμενοι

ΠΑΟΚ και Περιστέρι bwin κοντράρονται στο «Παλατάκι» (19:15) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τους μικρούς τελικούς της Basket League

ΠΑΟΚ και Περιστέρι bwin διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Παλατάκι» (19:15) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να φέρουν στα ίσα τη σειρά, κάτι που θα τους ανεβάσει και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, μιας και επιθυμούν να κλείσουν τη σεζόν ευρισκόμενοι στο «3» της κατάταξης.

Φυσικά, ίδιο στόχο έχει και το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία αν μη τι άλλο επιτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Περιστέρι bwin επικράτησε δύσκολα 71-65 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», διατηρώντας το πλεονέκτημα έδρας, σε ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

«Μας στοίχισαν λάθη, τα οποία θεωρώ ότι οφείλονται πρώτα στην απειρία και μετά είναι τα λάθη που έρχονται από την κόπωση και την υπερπροσπάθεια», ήταν τα λόγια του κόουτς Τακιανού μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που θα ήθελε να διορθώσει στο δεύτερο παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm.gr