Κλείσιμο

Κ. Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι - Προσπαθώ όταν πουν το όνομά μου να είμαι έτοιμος»

Οι δηλώσεις του σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Αντετοκούνμπο, ενόψει της αυριανής (31/1) κρίσιμης αναμέτρησης με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague  

Την επιστροφή του στις νίκες θα αναζητήσει το βράδυ της Τετάρτης (31/1) ο Παναθηναϊκός AKTOR, που υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (Novasports Prime, 21:15, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ματς, ο σέντερ των «πρασίνων», Κώστας Αντετοκούνμπο, μίλησε στη media day, για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη, ανέλυσε της διαφορές που έχει στο ρόστερ η Αρμάνι συγκριτικά με το ματς του πρώτου γύρου, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Αρμάνι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες σαν τον Μίροτιτς και τον Νέιπιερ. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και σίγουρα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτό».

Για τις διαφορές που έχει στο ρόστερ της: «Είναι μία διαφορετική ομάδα πλέον, όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι που κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Δεν θα είναι εύκολο και δεν θα πέσουμε στα μαλακά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ όταν πουν το όνομά μου να είμαι έτοιμος, να μπω δυνατά και να βοηθάω την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr