Παναθηναϊκός: Ο στόχος του Γιοβάνοβιτς στη μίνι προετοιμασία

Τι γίνεται με τον Παλάσιος

Η άδεια οκτώ ημερών τελείωσε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και από χθες οι πράσινοι επέστρεψαν στο Κορωπί για να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα, μετά τα πρωινά τεστ covid. Η μίνι προετοιμασία άρχισε και οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμούς, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για την Κύπρο εκεί που θα μείνουν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, όπου και θα δώσουν τρία φιλικά ματς κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ως στόχο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να παρουσιάσει μια ομάδα πανέτοιμη για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνωρίζοντας ότι το διάστημα που θα ακολουθήσει θα είναι απαιτητικό. Τα παιχνίδια γίνονται περισσότερα λόγω της συμμετοχής στον δεύτερο τη τάξει θεσμό (αυτά με τον Βόλο σε πρώτη φάση), ενώ ο Ιανουάριος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός ενόψει της συνέχειας.

Ο στόχος του Σέρβου είναι να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να διορθώσει ατέλειες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και με «όπλο» τον χρόνο να δείξει στους παίκτες του τι παραπάνω θέλει για το υπόλοιπο της σεζόν και πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δεν επαναπαύονται, γνωρίζει ότι υπάρχουν περιθώρια για ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και πάνω σε αυτά θα δουλέψουν το επόμενο διάστημα. Φυσικά, ο έμπειρος προπονητής θέλει να διατηρήσει τη νοοτροπία και χαρακτήρα νικητή που έχει περάσει στους παίκτες, κάτι που αποτυπώθηκε με το 12/13 του πρώτου γύρου.

Αναφορικά με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, που χθες έκανε ατομικό (είχε υποστεί θλάση), σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς και θα παίξει σε κάποια φιλικά στην Κύπρο. Οι πράσινοι θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στο Κορωπί.
 

Πηγή: sport-fm.gr