Νυχτερινό πάρτι στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της bwin!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η bwin ήταν χορηγός του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης και η εμπειρία ήταν μοναδική!

Tη μαζικότερη νυχτερινή αθλητική γιορτή της χώρας, υποστηρίζει έμπρακτα για τρίτη διαδοχική χρονιά η bwin, ως Μεγάλος Χορηγός του Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης! Στις 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, καθώς έλαβαν μέρος χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των Πρωταθλητών του προγράμματος Team Future, της bwin.

bwin1

Η συμμετοχή μεγάλη, τα χαμόγελα περισσότερα, όπως και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων που «πλημμύρισαν» την πόλη κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα άθλησης και υγείας. Το δρομικό κίνημα εξελίσσεται ταχύτατα και ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης  είναι πλέον το εντυπωσιακότερο event της πόλης.
 

bwin

Η bwin, η οποία διαχρονικά στηρίζει όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, ήταν ξανά εκεί, με δυναμική παρουσία και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Αλλώστε, αυτό αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των χιλιάδων συμμετεχόντων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε 5 χλμ, 10 χλμ, και 21 χλμ. και οι  δρομείς έδωσαν παλμό και χρώμα. Τα φώτα άναψαν, το σύνθημα της εκκίνησης των 5 χλμ.  δόθηκε και ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης. Μια μοναδική διαδρομή μέσα στη Θεσσαλονίκη που αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο όλους όσους πήραν μέρος. 
 

bwin

Το bwin Running Team έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας πολλούς ενθουσιώδεις δρομείς και εκτοξεύοντας την εμπειρία στα ύψη. Ανάμεσά τους και 5 Πρωταθλητές του προγράμματος «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών». Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, η Ελίνα Τζένγκο, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Σοφία Κεσσίδη και ο Αναστάσιος Λατιφλάρι έτρεξαν με τα χρώματα της bwin, δίνοντας την ευκαιρία στους υπόλοιπους δρομείς να τους γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τα επιτεύγματά τους. 
 

bwin

Όλοι μαζί απόλαυσαν τη διαδρομή, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο Ημιμαραθώνιο.  Η bwin, πιστή στη στρατηγική της, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και τα αθλητικά events που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη της για τον αθλητισμό αλλά και την έμπρακτη στήριξή της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr