Νικολογιάννης: «Υποχρεωμένος να κερδίσει ο Παναθηναϊκός - Το… άγνωστο είναι πάντα επικίνδυνο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο «πρέπει» που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για «διπλό» στο Αγρίνιο, εξήγησε τους κινδύνους που κρύβει το ματς και μίλησε για την πιθανή 11άδα

Τις ιδιαιτερότητες που κρύβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει και ασχολούνται πολύ με τον Παναιτωλικό, έχουν δει τα φετινά του παιχνίδια και κάποια φιλικά. Έχει αλλάξει προπονητή και σχήμα κι έχει βάλει νέους παίκτες μέσα. Αυτές οι ομάδες είναι οι πιο επικίνδυνες γιατί μπορεί να παρουσιάσουν κάτι νέο. Το άγνωστο είναι πάντα επικίνδυνο, ενώ και οι ομάδες που έχουν διεθνείς όπως είναι ο Παναθηναϊκός, παρουσιάζονται λίγο επηρεασμένες μετά την διακοπή. Αμυντικά έχει θέματα αλλά είναι πιθανό με τον Παναθηναϊκό να παίξουν όλοι πίσω. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε κάθε περίπτωση. Θα μιλήσει αναλυτικά ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι προπονήθηκε ο Πάλμερ-Μπράουν, σε αντίθεση με τον Γεντβάι, με αποτέλεσμα να προσφέρει στο «τριφύλλι» μια τρίτη λύση στα στόπερ για το Αγρίνιο.
Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να πάρει τον τίτλο, σε αντίθεση με πέρυσι, για αυτό και παιχνίδια όπως στο Αγρίνιο είναι υποχρεωμένος να τα κερδίζει.
Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων», εκτίμησε ότι θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και ένας εκ των Σπόραρ ή Ιωαννίδη.
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr