Μπενζεμά: Η παρουσία του Κριστιάνο δείχνει ότι η Σ. Αραβία προοδεύει

Στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά σε δηλώσεις του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλ Ιτιχάντ

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σαουδική Αραβίας στάθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά στις δηλώσεις του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Γάλλος επιθετικός, αφού ανέφερε ότι είναι μια πρόκληση για την καριέρα του η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία αναπτύσσεται κάτι που το αποδεικνύει και η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ανυπομονώ να ζήσω ένα νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Η Αλ Ιτιχάντ έχει μια εξαιρετική ιστορία, απίστευτα παθιασμένους οπαδούς και μεγάλες ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες να γίνει δύναμη στην Ασία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είχα την ευκαιρία να καταφέρω εξαιρετικά πράγματα στην καριέρα μου και να πετύχω ό,τι μπορούσα στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση», ανέφερε ο Μπενζεμά και πρόσθεσε:

«Όποτε επισκέφτηκα τη Σαουδική Αραβία, ένιωθα πάντα τέτοια ζεστασιά και αγάπη από τους οπαδούς και τον κόσμο. Ανυπομονώ να έρθω στους νέους μου συμπαίκτες και μαζί τους να βοηθήσω αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο και το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία να γίνει ορόσημο.

Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, μια νέα ζωή και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τρόπαια, να σκοράρω, να δείξω το ταλέντο μου, να ικανοποιήσω τους φιλάθλους, τον σύλλογο, τον Πρόεδρο, όλους.

Είναι ένα καλό πρωτάθλημα και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη εκεί, ένας φίλος που δείχνει ότι η Σαουδική Αραβία αρχίζει να προοδεύει. Είμαι εδώ για να κερδίσω, όπως έκανα στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να σας δω στην Τζέντα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr