Κετσετζόγλου: «Στα υπόψη της ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπέντζι Κικάνοβιτς και δεν απέκλεισε να αποκτηθεί τον χειμώνα, εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Ιανουάριο, ωστόσο η περίπτωση του Μπέντζι Κικάνοβιτς δεν την αφήνει ασυγκίνητη, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 22χρονος Αμερικανός με ρίζες από τη Βοσνία αναδείχθηκε στο MLS υπό τον Ματίας Αλμέιδα, αρέσει και αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις μπορεί να αποκτηθεί και τώρα.
«Ο Κικάνοβιτς είναι δημιούργημα του Αλμέιδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Η ΑΕΚ τον έχει στα υπόψη και θα τον αποκτήσει κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα ευνοήσουν οι συνθήκες για να τον πάρει από τώρα. Κάτι πρέπει να έχει γίνει, αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ κινείται για στόπερ και είναι έτοιμη και για αριστερό μπακ, απλώς περιμένει τι θα γίνει με τον Μοχαμάντι και την τελική άποψη του Αλμέιδα», τόνισε.

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, είπε: «Ο Τσούμπερ έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι έτοιμος με τον Βόλο. Για Γκατσίνοβιτς θα δούμε, δύσκολο βλέπω να παίξει με Λαμία, αλλά για Βόλο έχει αυξημένες πιθανότητες. Ο Γαλανόπουλος και ο Μαχαίρας προπονούνται κανονικά και ο δεύτερος με τις ελλείψεις που υπάρχουν μπορεί να δώσει λύσεις ως αλλαγή».

Πηγή: sport-fm.gr