Κλείσιμο

Νικολογιάννης: «Πολύ δύσκολο το ματς με Ιωνικό - Πάει με σωστή νοοτροπία ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός είναι προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη στη Νίκαια, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν και στις μεταγραφές που θα γίνουν

«Υποψιασμένος» πηγαίνει στο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 2ο γύρο στο πρωτάθλημα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα δεδομένο πρόβλημα στη Νίκαια τoν Βέρμπιτς, που λογικά θα γυρίσει με τον ΟΦΗ κι ένα ακόμα, τον Σένκεφελντ. Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα δείξει αν θα προλάβει το ματς με τον Ιωνικό. Πάει να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη. Ξέρει ότι ο αντίπαλος θα παίξει με προσήλωση στην άμυνα, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, θα κλείσει τους χώρους, θα ρίξει κλωτσιά. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό και με αυτή την νοοτροπία πάνε. Να πάρουν άλλη μια νίκη και να ξεκινήσουν όπως τελείωσαν», είπε μεταξύ άλλων.


Μιλώντας για τις μεταγραφές που θα κάνουν οι «πράσινοι», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Φαίνεται ότι προχωράει του Πούχατς. Λένε ότι είναι ένας γρήγορος μπακ, η ταχύτητα είναι το μεγάλο του προσόν. Χρειάζεται ένας παίκτης με αριστερό πόδι, θα δούμε αν θα είναι μόνο αναπληρωματικός του Χουάνκαρ. Θα έρθει με δανεισμό. Για τον Κάουλι, είναι γνωστό ότι η Λουντογκόρετς είναι μια ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά και αυτό τον Δεκέμβρη είναι σημαντικό. Ενώ για τον Ιρανό, παρατηρείται μια στασιμότητα».
Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Σαβιέρ είναι ένας φιλότιμος παίκτης, που δεν δημιουργεί πρόβλημα και δουλεύει, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδεχομένως να του δίνει κάποιες ευκαιρίες αλλά να μην υπολογίζεται για βασικός στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr