Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι-Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση Τζούριτσιτς και του Μλαντένοβιτς.  

Στα καλά διαστήματα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στις αρχές του Δευτέρου στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948.

Ο Σέρβος τεχνικός μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Φίλιπ Τζούριτσιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς λέγοντας ότι σύντομα θα μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παρόμοιο φιλικό με το χθεσινό, αν και το σημερινό ήταν πιο δυνατό και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο νομίζω. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δευτέρου αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας.
Κάναμε και κάποια λάθη κυρίως στην ολοκλήρωση των επιθέσεων και θα μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν στο τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως των πολλών αλλαγών και έστω και αν είναι φιλικό ότι εμείς θα έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα»

Για τις μεταγραφές τον Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς: «Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και έχουν εμπειρία από τις θέσεις που αγωνίζονται, στις οποίες και έχουμε ανάγκη από αυτούς να μας προσφέρουν. Και οι δύο να μάθουν όσο πιο σύντομα μάθουν τον τρόπο σκέψη μας. Δεν είναι εύκολη κάθε αλλαγή, αλλά αυτά τα φιλικά είναι σημαντικά για να βοηθήσουν και τους δύο. Δεν έχουν θέματα φυσικής κατάστασης, ήταν στην αποστολή της Σερβίας και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, κάθισαν μόλις λίγες ημέρες. Μέσα από τα φιλικά θα γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται».

Πηγή: sport-fm.gr