Κλείσιμο

Και για την 8η αγωνιστική της Super League, ο προορισμός είναι ένας ο bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

Και όπως πάντα, αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής μπορεί να διεξάγεται τη Δευτέρα, αλλά και οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε μια από τις πιο δυνατές μάχες του πρωταθλήματος. Για αυτό συντονιστείτε από νωρίς τη Δευτέρα για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν το ντέρμπι και στις 20:00 με τη σέντρα, ζήστε το ματς λεπτό προς λεπτό. 

Την Κυριακή από νωρίς μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό.

Στις 16:00 η φορμαρισμένη ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο και δύο ώρες αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται στην έδρα του με τον ΟΦΗ. 

Στις 19:30 η ραδιοφωνική σκυτάλη περνάει στη Λαμία όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός στις 20:30. 

Η αυλαία όμως της 8ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με τα παιχνίδια Βόλος – Λεβαδειακός και Άρης – Ιωνικός,  που αρχίζουν στις 17:00 και 20:30 αντίστοιχα. 

Και όπως πάντα, αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε και αυτό το ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση εδώ, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6.

Πηγή: sport-fm.gr