Έκλεισε τον Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

Ο 23χρονος άσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιό του αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή του στο κέντρο προχωράει ο «δικέφαλος του Βορρά», με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ότι έδωσε τα χέρια με τη Λάτσιο για τον Βραζιλιάνο άσο, Μάρκος Αντόνιο.

Ο 23χρονος άσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιό του αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μάρκος Αντόνιο θα βρεθεί στη χώρα μας την Τετάρτη με σκοπό να γίνουν τα διαδικαστικά για να σφραγιστεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ ανεβάζει το επίπεδό του στο κέντρο, προσθέτοντας, μάλιστα, στο δυναμικό του έναν παίκτη για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μάρκος Αντόνιο ανήκει στους Ρωμαίους από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαχτάρ (2019-22), ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εστορίλ (2018-19). Τη φετινή σεζόν δεν έχει κάνει συμμετοχή με τους «λατσιάλι», ενώ την περασμένη αγωνίστηκε σε 22 ματς, τα οποία συνδύασε με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πλέον, στόχος του «δικεφάλου του Βορρά» είναι η απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών, έπειτα και από την παραχώρηση του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ.

Πηγή: sport-fm.gr