Λύγισε την αξιόμαχη Κηφισιά και τώρα… φουλ για πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Βελτιωμένη η Κηφισιά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι και μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ δείχνει πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.

Συνεχίζει απόλυτος στο πρωτάθλημα και στρέφεται στην… Ευρώπη ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτερη αλλά και αρκετά φλύαρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Κηφισιά να βρει ιστορικό γκολ για την ισοφάριση.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι χάρη στο αυτογκόλ του Τσάπαν πήραν τη νίκη (2-1) για το 2/2 και πλέον στρέφονται στη ρεβάνς με τη Χαρτς όπου θέλουν να κλειδώσουν τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League.

Βελτιωμένη η Κηφισιά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι και μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ δείχνει πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.

Εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την Κηφισιά (με το ματς να γίνεται στη Λαμία) την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.

Το ματς

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ από το 10ο λεπτό και έπειτα να ανεβάζει ρυθμό και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 14’ η ομάδα του Λουτσέσκου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Μπάμπα έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Τζίμας μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε. Στο 21ο λεπτό ο Δικέφαλος είχε ακόμα μια καλή στιγμή, όταν ο Τάισον έπαιξε κάθετα για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε άουτ υπό την πίεση του Βαφέα, με τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR για να δείξει τελικά την άσπρη βούλα.

Ο Αντρίγια στο 25’ εκτέλεσε το πέναλτι, με τον Κρίστινσον ωστόσο να το βγάζει και έτσι ο ΠΑΟΚ έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στην συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν, προσπαθώντας να βρουν το γκολ. Αντίθετα, η Κηφισιά έπαιζε στις αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Τα λεπτά περνούσαν και τελικά η πίεση του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 45+2’! Ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα στον Μουργκ, εκείνος το πλασέ με τη μία που έβγαλε ο Κρίστινσον αλλά ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ για να σκοράρει για το 1-0. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: ΠΑΟΚ