Προχωρά με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυση του ο ΠΑΟΚ!
Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η Τετάρτη (22/1) θα είναι ημέρα... αφίξεων για τον «δικέφαλο» καθώς τόσο ο Ματέους Βιετέσκα, όσο και ο Δημήτρης Πέλκας, αναμένεται να πατήσουν Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Αρχικά σε ό,τι αφορά τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, η άφιξη του θα γίνει το απόγευμα, αφού θα ταξιδέψει οδικώς από την Κωνσταντινούπολη για να κλείσει οριστικά η μεγάλη επιστροφή και να ντυθεί, ως ελεύθερος από την Μπασάκσεχιρ στα ασπρόμαυρα για τα επόμενα 2,5 χρόνια!
Από την άλλη πλευρά ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός, θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από την Κάλιαρι και θα φτάσει στις 09:10 το πρωί της Τετάρτης με πτήση από τη Ρώμη στη Θεσσαλονίκη και από εκεί και πέρα, θα κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.