Δημοσίευμα μπλέκει τον Τζέσι Μαρς με τον Μπρέντεν Αάρονσον και τον Ολυμπιακό!

Ρεπορτάζ σε αμερικανική ιστοσελίδα αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον Μπρέντεν Άαρονσον και το πού θα παίξει του χρόνου μετά τον υποβιβασμό της Λιντς, συνδέοντάς τον με τον Τζέσι Μαρς και τον Ολυμπιακό!

Αναφορά στον Ολυμπιακό γίνεται σε αμερικανική ιστοσελίδα, που αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον Μπρέντεν Άαρονσον και το πού θα παίξει του χρόνου μετά τον υποβιβασμό της Λιντς. Ο 22χρονος Αμερικανός εξτρέμ, ο οποίος μετακόμισε πέρυσι το καλοκαίρι στα «παγώνια» από τη Σάλτσμπουργκ αντί κοντά 25 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια παρασύρθηκε και αυτός από τη γενικότερη μετριότητα της Λιντς, η οποία, τελικά, έπεσε στην Championship.

Για τον πιτσιρικά, φυσικά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπατριώτες του, καθώς θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, με τους δημοσιογράφους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να αναρωτιούνται τι θα κάνει τώρα, ενόψει της νέας σεζόν. Στο ρεπορτάζ, λοιπόν, του ''24ssports.com'', ο Κρις Εστράδα βάζει κάτω όλα τα δεδομένα, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να μείνει στη Λιντς, βοηθώντας τη να επιστρέψει άμεσα στην Premier League -αν και υπάρχει ρήτρα υποβιβασμού- αναφέρει ότι ενδεχομένως ο Γιούργκεν Κλοπ να τον θέλει στη Λίβερπουλ, προκειμένου να προσθέσει βάθος στο ρόστερ του, ενώ βάζει στο τραπέζι και την Bundesliga. Προσθέτει ακόμα, δε, ότι ίσως θα μπορούσε να παίξει σε μία από τις ομάδες, που ανέβηκαν φέτος στα αγγλικά «σαλόνια» ή και να επιστρέψει στο MLS, από το οποίο μόλις το 2021 έφυγε, προκειμένου να κάνει το άλμα για την Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον κομμάτι, ωστόσο, είναι εκείνο, που συνδέει τον ποδοσφαιριστή με τον συμπατριώτη του προπονητή Τζέσι Μαρς και τον Ολυμπιακό! Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Οι φήμες για μεταγραφή του Μπρέντεν Άαρονσον θα μπορούσαν να φουντώσουν αν ο Τζέσι Μαρς πάει σε κάποιον σύλλογο. Αν και συνδέθηκε στενά με τη Σαουθάμπτον και τη Λέστερ λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς, δεν έχει βρει ακόμα δουλειά.

Ο Αμερικανός προπονητής ήταν ένας από τους κύριους λόγους, που ήρθε στο ''Έλαντ Ρόουντ'' ο Άαρονσον. Ο Μαρς συνδέεται τόσο με τη Μονακό όσο και με τον Ολυμπιακό. Ποιος θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στη Γαλλική Ριβιέρα; Ενώ το ελληνικό superclub και το πρωτάθλημα της χώρας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκληρύνουν τον νεαρό.

Φυσικά, ο Μαρς θα μπορούσε να καταλήξει να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή της εθνικής των ΗΠΑ και σίγουρα θα επιλέξει τον Άαρονσον».

Ο Τζέσι Μαρς, θυμίζουμε, ανέλαβε τη Λιντς τον Φεβρουάριο του 2022, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Μπιέλσα και κατάφερε, πέρυσι, να σώσει τη Λιντς. Είχε αγωνιστεί ως μέσος στο MLS και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, πριν αναλάβει εξ ολοκλήρου τα ηνία της Μόντρεαλ, οδηγώντας τη στην 7η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πριν αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη. Τον Ιανουάριο του 2014 ανέλαβε τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το «MLS Supporter's Shield» αλλά και να αναδειχθεί «κορυφαίος προπονητής της σεζόν» μόλις στην πρώτη του χρονιά. Αποχώρησε από το σύλλογο έπειτα από 151 παιχνίδια, ως ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας από άποψη νικών, συνεχίζοντας την καριέρα του στον οργανισμό της Ρεντ Μπουλ.

Έναν χρόνο αργότερα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς αντικατέστησε τον Μάρκο Ρόζε στην τεχνική ηγεσία της Ζάλτσμπουργκ (εκεί συνεργάστηκε πολύ στενά με τον Μπρέντεν Άαρονσον, με τους δυο τους, πάντως, να γνωρίζονται από τις ΗΠΑ), οδηγώντας τη στο νταμπλ, μόλις στην πρώτη του χρονιά. Στη δεύτερη σεζόν του πέτυχες ακόμη ένα νταμπλ με τους Αυστριακούς και όπως ήταν φυσικό, κέρδισε τη θέση του προπονητή στην έτερη ομάδα της Ρεντ Μπουλ, τη Λειψία. Στην Bundesliga, όμως, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει και έπειτα από 9 ήττες σε 20 παιχνίδια απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021, για να ακολουθήσει η Λιντς, από την οποία έφυγε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: sport-fm.gr