Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: Μεσαίου μεγέθους κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα

«Ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, μήπως το έχουμε εμείς» αναρωτήθηκε ο κ. Ζαχαριάδης συμπληρώνοντας: «Μην πυροβολούμε τα πόδια μας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα ένα μεσαίο κόμμα, δηλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Κώστας Ζαχαριάδης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας θα το κάνει ξανά μεγάλο». Παράλληλα, σχολίασε ότι «ο κόσμος δεν έχει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και αναρωτήθηκε «μήπως το έχουμε εμείς».

Αναλυτικά ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδης, τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα κυβερνητικό. Δεν ήταν και δεν θα γίνει κόμμα διαμαρτυρίας και βεβαίως, δεν ήταν και δεν θα γίνει ένα κόμμα της ενσωμάτωσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να είναι ξανά ο κύριος εκφραστής στην επόμενη Βουλή των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και της αριστεράς, του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι ένα κόμμα με ισχυρή ηγεσία και με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ηγέτη και το τιμά ότι μετά από μια πολύ οδυνηρή ήττα είναι μπροστά, όρθιος, μας εμψυχώνει και μας οδηγεί.

Ο Τσίπρας έπαιξε ρόλο στο να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 16%, στο 27%, στο 36%, στο 31%, στο 20%, ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους σήμερα, μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια και θα παίξει ρόλο να γίνει μεγάλο ξανά. 

Η ΝΔ κέρδισε πάνω στο γεγονός ότι είχε πιο σταθερό μήνυμα, ενώ εμείς λέγαμε πάμε να κερδίσουμε και θα δούμε μετά… Αυτό είχε μια αστάθεια. Ποτέ όταν αρμενίζεις στραβά, δεν είναι στραβός ο γιαλός. Το θέμα, ο λαός δεν έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι μήπως το έχουμε εμείς. Μην πυροβολούμε τα πόδια μας».

Πηγή: skai.gr