Βασίλης Οικονόμου σε ΣΚΑΪ για «τζαμπατζήδες»: Μονταζιέρα και δολοφονία χαρακτήρων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για δολοφονία χαρακτήρων, μονταζιέρα και προβοκάτσια έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», τις αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί τζαμπατζήδων, σε συζήτηση για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες.

«Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα ‘’τρολ’’ του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει», «είπα κάτι πολύ απλό αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και η ‘’καλή’’ εφημερίδα ‘’Αυγή’’ που το ξεκίνησε, πήρε την πρώτη πρόταση και άφησε όλα τα υπόλοιπα. Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί βέβαια, μπορεί να το δει ο κόσμος το βίντεο, γιατί το ανέβασα όλο, γιατί ούτε και προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Όπως είπε φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκείνος μίλησε για τα κοινωνικά τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά και για τα 800 εκατ. ευρώ που έχει «ρίξει» η ΔΕΗ και η κυβέρνηση για να στηρίξει τους πολίτες. Επανέλαβε ότι οι αδύναμοι πρέπει να στηριχθούν και πως για τις 20.000 διακοπές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα πρέπει να γίνουν έλεγχοι.

«Εισηγείται κάποιος δωρεάν ρεύμα; Γιατί ο κ. Τσίπρας (το εισηγείται); Ε, αυτό είπα. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα. Υπάρχει λοιπόν το κόστος. Μπορεί να μας πει ο κ. Τσίπρας ότι εισηγείται δωρεάν ρεύμα. Να μας εξηγήσει και γιατί έκοβε του κοσμάκη το ρεύμα το ‘17 και το ’18, τα τελευταία χρόνια που ήταν πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δολοφονία χαρακτήρων – Ενήμερα όλα τα δάνειά μου

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε για «ελεεινολογία» και «δολοφονία χαρακτήρων» τον αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο οποίος αναφέρθηκε στα δάνειά του για να παρουσιάσει μια εικόνα ότι χρωστάει. «Δεν χρωστάω. Είναι ενήμερα τα δάνειά μου«, απάντησε ο κ. Οικονόμου.

«Εγώ βγήκα ο ''μπαταχτσής''. Εγώ, που έχω ενήμερο δάνειο. Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που χρωστάει πάνω από τα δικά μου…. Πώς τολμάνε και μιλάνε σήμερα στον κόσμο», σημείωσε.

Πηγή: skai.gr