Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ 100,3: Όσο μεγαλύτερη η νίκη της ΝΔ, τόσο καλύτερα για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Ελλάδα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ με την αξιοπιστία, τις δεσμεύσεις και το σχέδιο για το αύριο θα πετύχουν ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος. 

«Η ΝΔ ήταν η μόνη που διατύπωσε σοβαρή κυβερνητική πρόταση -απέναντι στις τραγελαφικές και αδιέξοδες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- έχοντας ως μεγάλο όπλο την αξιοπιστία της κατά τη διάρκεια της τετραετίας και τη συνέπεια λόγων και έργων, αφού όλα όσα είχε δεσμευθεί τα έκανε πράξη» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Όσο μεγαλύτερη είναι η νίκη της ΝΔ και η πλειοψηφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο καλύτερα για την εφαρμογή των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Ελλάδα και η κοινωνία μας» σημείωσε και προέβλεψε ότι η ΝΔ θα ενισχύσει το ποσοστό της.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ με την αξιοπιστία, τις δεσμεύσεις και το σχέδιο για το αύριο θα πετύχουν ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος. 

«Έχει κι άλλο ένα άλλο ατού αυτή η παράταξη: μιλώντας πάντοτε τη γλώσσα της αλήθειας, αναγνωρίζει λάθη, αδυναμίες και καθυστερήσεις, ακούει την κριτική των πολιτών και κάνει συνεχή προσπάθεια για να βελτιώνεται, γιατί η σχέση πολιτικών και κοινωνίας πρέπει να είναι μια αμφίδρομη» προσέθεσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε απόγνωση

Ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για "γραφική Βουλή" (σ.σ. με την είσοδο των μικρότερων κομμάτων) επισήμανε ότι αν συμβεί -είναι οριακό, επισήμανε, θα είναι αποτέλεσμα της απλής αναλογικής που ο ίδιος ψήφισε ως εμπόδιο στον δρόμο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Και τώρα έρχεται κι επιρρίπτει ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιοι και πόσοι θα μπουν στο Κοινοβούλιο» σημείωσε και ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε εκλογική απόγνωση». 

«Αλλάζει τη στρατηγική του μέρα με την ημέρα. Κάνει κάθε φορά το αντίθετο από που θα ήταν λογικό και κανονικό να κάνει. Με αυτόν τον τρόπο απλώς αποδεικνύει ότι δεν έχει τελικά καμία πολιτική ταυτότητα και δεν έχει σταθερό πολιτικό κέντρο βάρους για να μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές σχέσεις με την ελληνική κοινωνία» υπογράμμισε.

«Ο ελληνικός λαός απέρριψε την καταστροφολογία του κ. Τσίπρα, που υποστήριζε ότι η ΝΔ ήταν η χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση, όταν την τετραετία που πέρασε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε μέσα στη δίνη διεθνών κρίσεων να κρατήσει όρθια τη χώρα» κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.
 

Πηγή: skai.gr