Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Tα πρόσωπα κοντά στον Κασσελάκη που θα αναλάβουν νέο ρόλο

Ανάμεικτα τα συναισθήματα στην Κουμουνδούρου – Οι κινήσεις του νέου προέδρου – Ποια στελέχη θα αξιοποιήσει

Ανάμεικτα συναισθήματα επικρατούν στην Κουμουνδούρου μετά την αλλαγή σελίδα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκης στη θέση του νέου προέδρου του κόμματος.  Ο κ.Κασσελάκης πήγε στην Κουμουνδούρου μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα. Συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά, ενώ πριν δει τον κ.Τσίπρα είχε συνεργασία με τον κ.Μουμουλάκη. Στην Κουμουνδούρου βρισκόταν και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ από τη μία,κυριαρχεί ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο Κασσελάκη για τη νίκη και από την άλλη υπάρχει έντονη απογοήτευση στους υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία είχε ξεκινήσει την κούρσα της διαδοχής ως φαβορί.

Με ενδιαφέρον τώρα αναμένονται οι πολιτικές κινήσεις του νέου προέδρου στο εσωτερικό του κόμματος – όπως τα ποια στελέχη θα αξιοποιήσει, πώς θα «ανασυνθέσει» την κοινοβουλευτική ομάδα και πότε θα συγκληθεί υπό τον νέο πρόεδρο η πολιτική γραμματεία του κόμματος, όπου εκεί αναμένεται να ακουστούν και οι διαφορετικές απόψεις.

Παππας, Αποστολάκης, Πολάκης και Αυγέρη είναι ανάμεσα στα στελέχη του κύκλου Κασσελάκη που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα. 

Ενδιαφέρον θα έχει και η σύνθεση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως το ποιος θα είναι ο νέος γραμματέας.

Υπάρχουν ήδη δύο «δικοί» του κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι – η κυρία Τζάκρη και ο κύριος Παππάς – ενώ υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του κυρίου Φάμελλου και του κύριου Ηλιόπουλου.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Αντώνη Αντζολέτου στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr