Σκέρτσος σε ΣΚΑΪ: Το καλάθι του νοικοκυριού εργαλείο ελέγχου και ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων

Όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, η οικονομία μας μεγεθύνεται, η πολιτική της κυβέρνησης ενθαρρύνει τις επενδύσεις, μειώνει την ανεργία, υποστηρίζει τα εισοδήματα

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης αποδίδουν, παρά τις υψηλές πληθωριστικές πιέσεις, τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. 

Όπως τόνισε, η οικονομία μας μεγεθύνεται, η πολιτική της κυβέρνησης ενθαρρύνει τις επενδύσεις, μειώνει την ανεργία, υποστηρίζει τα εισοδήματα και με την περαιτέρω στήριξη με τα αναγκαία επιδόματα στους πιο ευάλωτους, αντιμετωπίζεται η δύσκολη κατάσταση.  

Ο κύριος Σκέρτσος ανέφερε ότι το καλάθι του νοικοκυριού είναι ένα εργαλείο για να έχουμε πιο συνειδητοποιημένους καταναλωτές και μεγαλύτερο έλεγχο, διαφάνεια, και ανταγωνισμό, μεταξύ των επιχειρήσεων. 

Ερωτηθείς για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση επεσήμανε ότι «δεν είναι καθόλου ευκαιριακή αύτη η παρουσίαση, αντιθέτως συγχρονίζεται  και συντονίζεται με ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη». 

«Το γεγονός ότι ενθαρρύνεται αύτη η συζήτηση, οδηγεί και στην αποκάλυψη τέτοιων περιστατικών που υπάρχουν, καθώς είναι ένα παμπάλαιο πρόβλημα που πλέον έρχεται συχνότερα στην επιφάνεια επειδή συζητείται» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας. 
 

Πηγή: skai.gr