ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ αντί να απολογείται, συνεχίζει την επίθεση και την επίδειξη θράσους

«Το καλό είναι ότι δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα να εκδώσουν την εν λόγω ανακοίνωση, καθώς αποτελεί απλή συρραφή δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Το ΠΑΣΟΚ αντί να απολογείται, συνεχίζει την επίθεση και την επίδειξη θράσους!», απάντησε η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα να εκδώσουν την εν λόγω ανακοίνωση, καθώς αποτελεί απλή συρραφή δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ».

Μαρινάκης: «Ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους από Ανδρουλάκη»

Σε ανακοίνωση προχώρησε νωρίτερα και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης εξαπολύοντας επίθεση στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη: στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό διερεύνηση. Το να προσπαθεί να χρεώσει αυτό το στέλεχος στη Νέα Δημοκρατία συνιστά ρεσιτάλ θράσους». Ο Παύλος Μαρινάκης κατέληξε: «Τώρα πάλι η Νέα Δημοκρατία φταίει για τη διαπόμπευση τη χώρας από την εμπλοκή Ελληνίδας ευρωβουλευτή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση;»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απάντησε σε υψηλούς τόνους στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου σχετικά με τις αιχμές που διατύπωσε, με αφορμή την υπόθεση της Εύας Καϊλή, για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα των υποκλοπών.

«Η κυβέρνηση – «εξαγωγέας» τεχνογνωσίας παράνομων λογισμικών παρακολουθήσεων σε τρίτα κράτη και των παρακρατικών πρακτικών της πίσω αυλής του Μαξίμου, αφού χρησιμοποίησε την κ. Καϊλή για να θάψει το θέμα των υποκλοπών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιφέροντάς την στα εγχώρια μέσα ως «μεταγραφή αεροδρομίου», τώρα την εργαλειοποιεί και πάλι δείχνοντας ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό», ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη μιλώντας για θράσος χωρίς όρια του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΔΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τόνισε πώς ο «Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει αταλάντευτα στη γραμμή της μηδενικής ανοχής σε ζητήματα διαφθοράς» και προσθέτει: «Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης, που με την σφραγίδα του συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων; Που ο ανιψιός του και κατά την πρωθυπουργική κρίση έχων την πολιτική ευθύνη, δεν λογοδότησε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής χάρις την «ασυλία», που του παρείχε η κυβερνητική πλειοψηφία;

Που ο βουλευτής του, Α. Πάτσης, έλαβε εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ;». «Όσο κι αν προσπαθεί η παρέα του Μαξίμου, ο θύτης δεν μπορεί να εμφανιστεί ως θύμα», κατέληξε η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Πηγή: skai.gr