Κλείσιμο

ΠΑΣΟΚ σε Οικονόμου για Καϊλή: Δεν έχει όρια το θράσος του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του

Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον κυβερνητικό εκρπόσωπο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Χαριλάου Τρικούπη απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, τον οποίο κατηγόρησε για πολιτικό θράσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την κ. Καϊλή «δούρειο ίππο της ΝΔ» αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και της στάσης που κράτησε στο ευρωκοινοβούλιο.

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου σχολίασε: «Με πολιτικό θράσος που ξεπερνά κάθε όριο, ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί να μεταθέσει ένα ηθικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα της παράταξής του. Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει ότι οι αποκαλύψεις για την κ. Εύα Καϊλή, μια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, δεν βαρύνουν  -με την όποια ηθική, πολιτική και νομική σκιά- τον ίδιον και το κόμμα του, αλλά τη ΝΔ! ».

Απαντώντας στον κ. Οικονόμου, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Η κυβέρνηση - 'εξαγωγέας' τεχνογνωσίας παράνομων λογισμικών παρακολουθήσεων σε τρίτα κράτη και των παρακρατικών πρακτικών της πίσω αυλής του Μαξίμου, αφού χρησιμοποίησε την κ. Καϊλή για να θάψει το θέμα των υποκλοπών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιφέροντας την στα εγχώρια μέσα ως «μεταγραφή αεροδρομίου», τώρα την εργαλειοποιεί και πάλι δείχνοντας ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό.

Δεν έχει όρια το θράσος του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει αταλάντευτα στη γραμμή της μηδενικής ανοχής σε ζητήματα διαφθοράς.

Μπορεί να πει το ίδιο ο κ.Μητσοτάκης, που με την σφραγίδα του συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων;

Που ο ανιψιός του και κατά την πρωθυπουργική κρίση έχων την πολιτική ευθύνη, δεν λογοδότησε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής χάρις την «ασυλία», που του παρείχε η κυβερνητική πλειοψηφία;  

Που ο βουλευτής του, Α. Πάτσης, έλαβε εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ;

Όσο κι αν προσπαθεί η παρέα του Μαξίμου, ο θύτης δεν μπορεί να εμφανιστεί ως θύμα».

Πηγή: skai.gr