ΝΔ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις Κοντονή - Υποκρισία Τσίπρα για Χρυσή Αυγή

Απροκάλυπτο κυνισμό και απύθμενη υποκρισία καταλογίζει η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή για τον νέο Ποινικό Κώδικα και την αποχώρησή του από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κοντονή, αποδεικνύουν τον απροκάλυπτο κυνισμό και την απύθμενη υποκρισία του κ. Τσίπρα. Χθες ήταν έξω από το Εφετείο ζητώντας καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής ενώ ως Πρωθυπουργός φρόντιζε να "πέσουν  στα μαλακά". Από την σημερινή αποκάλυψη εξηγούνται πολλά, και κυρίως, γιατί η υπόθεση αυτή βάλτωσε επι της θητείας του», τονίζει η ΝΔ.

Τι δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής

Ο κ. Κοντονής επανέλαβε το πρωί της Πέμπτης τη διαφωνία του με τον νέο Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι παράμετροί του έχουν να κάνουν και με τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Είπε ότι είναι προβληματικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης να έχει την ίδια ποινική μεταχείριση με ένα απλό μέλος της Χρυσής Αυγής και στηλίτευσε πως δεν υπάρχει πλέον πρόβλεψη για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.   

 

 

Πηγή: skai.gr