Κλείσιμο

ΝΔ για συνέντευξη Ανδρουλάκη: Επιμένει μονοθεματικά – Απόλυτη ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας», σχολιάζει η ΝΔ για τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στον ΣΚΑΪ.

Σφοδρή κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη πως ταυτίζεται απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον ΣΚΑΪ 100,3.

Για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να αντιληφθεί πως έχει πάρει το δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και πως τα ζητήματα αυτά αντιμετωπίζονται θεσμικά.

«Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας», τονίζει η ΝΔ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του, κατήγγειλε την κυβέρνηση για απόπειρα παγίδευσης για εκβιασμό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δε δέχεται να ενημερωθεί ανεπίσημα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Κάποια στιγμή θα πρέπει ο κ. Ανδρουλάκης να κατανοήσει πως η υπόθεση που τον αφορά έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής διερεύνησης και ότι στις Δημοκρατίες αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά, όπως κινήθηκε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση, μέσω των προβλεπόμενων κοινοβουλευτικών διαδικασιών.
 
Με το να επιμένει μονοθεματικά να μιλά για το θέμα αυτό ταυτιζόμενος απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ολοένα και περισσότεροι πολίτες σκέφτονται: ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη προκύπτει Τσίπρας.

Πηγή: skai.gr