Μπούγας στον ΣΚΑΪ 100,3: Μετά την εξέταση Σαράφη πλησιάζουμε την αλήθεια

Μπούγας στον ΣΚΑΪ 100,3: Μετά την εξέταση Σαράφη πλησιάζουμε την αλήθεια

"Με την εξέταση του προστατευόμενου μαρτύρα με την κωδική ονομασία Μαξίμος Σαράφης έχουμε κάνει πολλά βήματα και πλησιάζουμε την ουσία της υπόθεσης και την αλήθεια. Η ιστορία αποσαφηνίζεται" δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρος της προκαταρκτικής Ιωάννης Μπούγας.

Τόνισε πως από τα  πρακτικά της εξέτασης, αν κάνεις τα συγκρίνει με τα πρακτικά άλλων μαρτύρων και τα στοιχειά της δικογραφίας προκύπτει περί τίνος πρόκειται.

Ανέφερε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας  Μάξιμος Σαράφης εξετάστηκε σε άλλο χώρο από τον χώρο που ήταν τα μελή της Επιτροπής.

Για την προστατευόμενη μαρτύρα με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση η οποία αναμένεται να εξεταστεί την Τρίτη (25/2) ο κ. Μπούγας ανέφερε ότι δεν έχει δηλώσει πώς επιθυμεί να εξετασθεί. «Πιθανολογώ ότι θα έρθει και θα ζητήσει να εξετασθεί με τεχνικά μέσα», ανέφερε ο κ. Μπούγας.  

«Με αέρα κοπανιστό στείλανε 10 άτομα στον τείχο» τόνισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ 100,3  ο Βασίλης Κεγκέρογλου μέλος της Επιτροπές.
Ανέφερε μάλιστα ότι σε έγγραφο της κ. Τουλουπάκη προς την Επιτροπή επισημαίνεται ότι ο Σαράφης χρήστηκε ως προστατευόμενος μάρτυρας γιατί κατέθεσε στις αμερικανικές αρχές.  
Ο κ. Κεγκέρογλου πρόσθεσε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας δήλωσε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis και δήλωσε ότι έκανε μόνο εικασίες.

AKOΥΣΤΕ LIVE ΤΟΝ ΣΚΑΪ 100,3 ΕΔΩ

Πηγή: skai.gr