Κύκλοι Παπανδρέου προς Ανδρουλάκη: Αναμένουμε πραγματοποίηση όλων των τηλεμαχιών 

«Αναμένουμε την πραγματοποίηση όλων των συζητήσεων με τον Νίκο Ανδρουλάκη» υπογραμμίζουν κύκλοι του Γιώργου Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει σε σχετικά αιτήματα τηλεοπτικών σταθμών.  

«Εκ μέρους του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει αποσταλεί ήδη, άμεση και θετική απάντηση στο αίτημα τόσο της δημόσιας τηλεόρασης, της ΕΡΤ, για την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου με τον Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και στο σχετικό αίτημα του MEGA. Επίσης, θετική απάντηση έχει ήδη δοθεί και στο αίτημα για κοινή συμμετοχή των δύο υποψηφίων, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, την Πέμπτη το βράδυ» σημειώνεται.

Οι προσκείμενοι στον Γιώργο Παπανδρέου κύκλοι διευκρινίζουν μάλιστα ότι, «στις απαντήσεις τονίζεται πως, από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού».  

«Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων» επισημαίνεται.
 

Πηγή: skai.gr