Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ: Θετικό το μήνυμα που εισπράττει η Πλεύση Ελευθερίας για τις εκλογές

«Δίνουμε τη μάχη μας και ξέρουμε ότι οι περισσότεροι μας θέλουν μέσα στη Βουλή», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Τι ανέφερε για τους στόχους του κόμματός της αλλά και για τους «ληστές των τραπεζών» 

Την αισιοδοξία της ότι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου θα είναι θετικό για την Πλεύση Ελευθερίας εξέφρασε η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Ο κόσμος δεν τρώει "κουτόχορτο" καταλαβαίνει ότι αυτοί που έχουν ήδη κυβερνήσει, δεν θα κάνουν κάτι διαφορετικό τώρα», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι οι πολίτες «έχουν ανάγκη από υπεράσπιση και όχι από εθιμοτυπική αντιπολίτευση».

Στην ερώτηση για το πώς σχολιάζει την «κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ» η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, εκτίμησε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι «οι πολίτες περίμεναν άλλου είδους υπεράσπιση».

Σημείωσε ακόμα ότι το κυβερνών κόμμα διατήρησε τις δυνάμεις του γιατί «δεν είχε αντιπολίτευση».

Η κ. Κωνσταντοπούλου, είπε επίσης ότι το κόμμα της, εάν μπει στη Βουλή θα αναπληρώσει το «κενό που υπάρχει στην αντιπολίτευση», καθώς «σε κάθε νομοσχέδιο θα είμαστε παρόντες, διαβασμένοι, ξύπνιοι και προετοιμασμένοι για ουσιαστικές παρεμβάσεις».

Σημείωσε, μάλιστα ότι θα ενεργοποιήσει τη ρύθμιση της ακρόαση φορέων, που προβλέπει τη συμμετοχή των πολιτών σε νομοσχέδια που έρχονται προς συζήτηση στη Βουλή, ώστε να ενημερώνονται και να εκφράζονται.

Αναφορικά με το ερώτημα αν τίθεται θέμα νέας ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση μάλιστα που τα ποσοστά είναι δυσμενέστερα και στις ερχόμενες εκλογές, η  κ. Κωνσταντοπούλου, είπε ότι την ίδια «δεν την απασχολεί», καθώς όπως σημείωσε δεν θεωρεί ότι τα πρόσωπα θα αλλάξουν την κατάσταση.

Για το πώς προέκυψε η ιδέα με τον «ληστή τραπεζών» η ίδια αποκάλυψε ότι τη σκέφτηκαν μαζί με τους συνεργάτες της το 2017 όταν ξεκινούσε η κατασκευή της ιστοσελίδας. «Σκεφτήκαμε ότι είναι τρόπος να γίνει πιο γνωστή και χθες, η ιδέα έπιασε τόπο και είχαμε καλή διαφήμιση», είπε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας,  εκτός από την πρωτότυπη κίνηση που έκανε να δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό του κινητού της, πρόσθεσε στο site του κόμματος κατηγορίες επαγγελμάτων των δυνάμει ψηφοφόρων της ή μελλοντικών μελών μεταξύ των οποίων και τους «ληστές τραπεζών».

Πηγή: skai.gr