Κλείσιμο

Γιώργος Τσίπρας στον Σκάι: Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση

Όξυνση στην αντιπαράθεση για το ρόλο του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη- Τι είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Σήμερα, του Σκάι

Οξύνεται ακόμη περισσότερο η αντιπαράθεση για τη Ροδόπη και τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο και την αποκάλυψη του κ.Μητσοτάκη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερωθεί σχετικά, αρμοδίως, από την ΕΥΠ.  Ο κ.Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον Σκάι και την εκπομπή Σήμερα, έφτασε να υποστηρίξει ότι η ΕΥΠ λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση, ενώ κατηγόρησε εκ νέου την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη για εκβιασμό της μειονότητας. 

Σε μια συζήτηση σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους με τον Στέλιο Πέτσα από τη ΝΔ και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. «Και εμείς είχαμε ΕΥΠ, αλλά δεν χρησιμοποιούσαμε την ΕΥΠ για να παρακολουθούμε το μισό πολιτικό σύστημα, ούτε να κάνουμε φέιγ βολάν το τί γίνεται και τι δεν γίνεται πάνω με πολιτευτές της ΝΔ. Ποιός είπε για τουρκική μειονότητα;» Στο ερώτημα αν είχε υπάρξει ενημέρωση από την ΕΥΠ, ο κ.Τσίπρας είπε ότι ενημερώσεις από την ΕΥΠ, άλλοτε περισσότερες και τώρα πολύ λιγότερες, γιατί η ΕΥΠ έγινε κομματικό μαγαζί της ΝΔ που παρακολουθούσε τη μισή ελληνική κοινωνία, έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση. Οι παρακολουθήσεις είναι κακούργημα. Ενα κομμάτι της ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση». 

Πηγή: skai.gr