Γαϊτάνης για άρθρο Βαλαβάνη για το 2015: Οι Έλληνες θυμούνται

«Οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα όσα δραματικά έζησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμμένου. Και δεν θέλουν να τα ξαναζήσουν», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Τις αποκαλύψεις της Νάντιας Βαλαβάνη για το 2015 και το τρίτο μνημόνιο, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, τονίζοντας ότι αντί οι υπεύθυνοι να ζητήσουν συγγνώμη, «μας λένε ότι θα συγκροτήσουν ξανά το ‘’μέτωπο της συμφοράς’’.

Η τότε αναπληρώτρια υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, «περιγράφει αδιανόητες σκηνές με μαύρες σακούλες γεμάτες μετρητά, από ανθρώπους που αντιμετώπιζαν τις τραγικές συνέπειες των capital controls που επέβαλαν οι κκ Τσίπρας και Βαρουφάκης», τονίζει ο κ. Γαϊτάνης. 

«Οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα όσα δραματικά έζησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμμένου. Και δεν θέλουν να τα ξαναζήσουν», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Τάσου Γαϊτάνη

Στο άρθρο της στην εφημερίδα tomanifesto η κυρία Βαλαβάνη, αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2015,  περιγράφει αδιανόητες σκηνές με μαύρες σακούλες γεμάτες μετρητά, από ανθρώπους που αντιμετώπιζαν τις τραγικές συνέπειες των capital controls που επέβαλαν οι κκ Τσίπρας και Βαρουφάκης.  

Σήμερα, αντί οι υπεύθυνοι για όσα ζήσαμε εκείνες τις μέρες που κόστισαν στον ελληνικό λαό 100 δις ευρώ, να  ζητήσουν συγγνώμη για τους τυχοδιωκτικούς χειρισμούς τους, μας λένε ότι θα συγκροτήσουν ξανά το «μέτωπο της  συμφοράς». Οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα όσα δραματικά έζησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμμένου. Και δεν θέλουν να τα ξαναζήσουν.

Πηγή: skai.gr